دانلود کتاب تاریخ پانصد ساله تبریز: از آغاز دوره مغولان تا پایان دوره صفویان

نام کتاب

 تاریخ پانصد ساله تبریز: از آغاز دوره مغولان تا پایان دوره صفویان دانلود

دانلود کتاب

×
           

شکیبا باشید، دانلود شما کمی دیگر شروع می‌شود.

با توجه به حجم بالای دانلودها، لطفاً «20» ثانیه صبر کنید؛ سپس دانلود شما انجام می‌شود. تا شروع دانلود می‌توانید از کانال تلگرام و یا صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید.

زمان باقی مانده: 20

         

نویسنده

سیدآغا عون الهی + به اهتمام پرویز زارع شاهمرسی

موضوعات

 تاریخ ایران پس از اسلام

رمز (پسورد)

pdftarikhema.com

تهیه توسط

ناشناس

حجم

4.2 مگا بایت (MB)

قالب کتاب

PDF – پی دی اف

منبع الکترونیکی

کتابخانه تاریخ ما

 

 

کتاب تاریخ پانصد ساله تبریز: از آغاز دوره مغولان تا پایان دوره صفویان اثر سیدآغا عون الهی با ترجمه پرویز زارع شاهمرسی است؛ “تاریخ پانصد ساله تبریز”، ترجمه فارسى از کتاب “شهر تبریز در سده‏های سیزدهم تا هفدهم”، نوشته پروفسور سید آقاعوی اللهی از اساتید تاریخ جمهوری آذربایجان می‏باشد که مترجم کتاب، پرویز زارع شاهمرسی آن را با نام مذکور منتشر کرده است. سده‏هاى مذکور همزمان با آغاز دوره مغول تا پایان دوره صفویان است. در تألیف این کتاب از منابع مختلف به زبان‏های پارسی، عربی، ترکی، ارمنی و… استفاده شده و علی رغم دیدگاه ویژه‏اش که ناشی از رویه تاریخ نگاری حاکم بر شوروی سابق است، اطلاعات جامع و ارزشمندی را پیرامون تاریخ تبریز و سیر فراز و فرودش در طول پنج قرن ارائه مى‏کند که در نتیجه این کتاب را در ردیف آثار قابل اعتنای پژوهشی پیرامون تاریخ تبریز قرار مى‏دهد.

ساختار:
نویسنده مطالب خود را در پنج فصل ارائه کرده است و ساختار ویژه‏ای را بر آن حاکم نموده است. بخش‏های اول و دوم در واقع به عنوان مقدمه برای ورود به بخش اصلی می‏باشد. در بخش اول، پس از دسته‏بندی منابع به سه دسته:  ١ - منابع عربی، ترکی و پارسی  ٢ - منابع به زبان‏های روسی و ارمنی  ٣ - سفرنامه‏ها و یادداشت‏های سیاحان و دیپلمات‏های اروپایی به زبان‏های مختلف، به معرفی این منابع و دلیل استفاده از آنها در کتاب مى‏پردازد. در بخش دوم، تاریخ تبریز را در دوره باستان و میانه مورد بررسی قرار مى‏دهد که در شکل‏گیری فضای ذهنی خواننده کتاب بسیار مفید است. سه بخش دیگر که در واقع اصل بحث را تشکیل مى‏دهد به گونه هوشمندانه‏ای تنظیم شده است. در فصل‏های سوم و چهارم در دو بخش تاریخ افتصادی و اجتماعی شهر ذکر شده و سده‏های سیزدهم و پانزهم را در فصل سه و دو سده آخر را نیز در فصل چهارم آورده است و به جهت اهمیت علم و فرهنگ، کل فصل آخر را به آن اختصاص داده است. در نتیجه‏گیری پایان کتاب نیز در شش شماره به تحلیل مطالب کتاب پرداخته است.




Subscribe
دنبال کردن
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
View all comments